29 augusti

Inläggets skrevs 2011-08-29 klockan 23:11:49 i kategorin Allmänt | 0 kommentarer

Då var denna måndagen snart slut. Det var en helt vanlig skoldag idag, inget speciellt alltså. Har varit halvt död sedan jag kom hem. Var så trött! Om jag orkar så ska jag nog ta igen lite den jag missade på mattelektionen idag. Var för trött för att kunna koncentrera mig. Dessutom så var det hemska ekvationer som bara gjorde mig ännu mer trött... Vilket deppigt inlägg det blev nu då, haha.


Kolla in snyggingen...

Inläggets skrevs 2011-08-25 klockan 21:46:31 i kategorin hext | 0 kommentarer

I onsdags var jag som sagt och hälsade på min tremänning och hennes fina familj. Hon har fyra underbara barn! Hennes två äldsta barn, Elin 7 år och Lovisa 4 år körde slut på mig totalt. Jag hoppade studsmatta och lekte för fullt med dom. Lite kul faktiskt, men jag fattar inte hur dom orkar?! Lille Casper som bara är några månader är nog det sötaste jag sett på länge! Såå liten och fin...


På hemmaplan igen

Inläggets skrevs 2011-08-25 klockan 21:46:11 i kategorin ddddddd | 0 kommentarer

Igår natt kom jag hem! Min säng kändes större och skönare än någonsin inatt. Om jag har räknat rätt så har jag varit borta i exakt 18 dagar. Lite för lång tid om man frågar mig... jag har inte gjort så mycket mer än att bara njutit av den vackra staden, tagit det lugnt och vilat upp mig. Inte helt fel faktiskt! Men det känns väldigt skönt att komma hem också..


Välkommen till min nya blogg!

Inläggets skrevs 2011-08-24 klockan 19:05:39 i kategorin awesome | 0 kommentarer

s

Jag kom till världen den 18 februari 1996 och fick namnet Matilda. Min fritid går åt till att träffa mina vänner, plugga, lyssna på Håkan Hellström och en till sak som jag verkligen brinner för. Fotografering. På bloggen visar jag bilder jag tar och skriver jag det jag känner för helt enkelt. Jag fotar ibland med min Nikon D90, men på senaste tiden har jag för det mesta använt min iPhone 4. Hoppas att du gillar bloggen!